Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Pronalazak eksplozivnih sredstava i streljiva

U srijedu, 9. lipnja, muškarac je u polju u mjestu Glinska Poljana na petrinjskom području, pronašao protutenkovsku minu koju je sljedećeg dana policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu u kontroliranim uvjetima uništio na mjestu pronalaska. Također je u polju u blizini šume pronađena protupješačka mina koju je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

U četvrtak, 10. lipnja, građanka je na tavanu kuće u Petrinji pronašla 515 komada raznog streljiva i ručnu bombu koju je s mjesta pronalaska izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92. – poručili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X