Izbornik
voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 16.do 20.rujna

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 16. do 20. rujna 2019. godine izvodit će se sljedeći radovi:

  1. Grad Petrinja
  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina i ovog će tjedna trajati popravci kućnih priključaka te priprema makadamskih cesta kao i asfaltiranje Slatinske ulice.
  • Asfaltirat će se ulice Nikole Tesle, Mirka Antolića te Rokova, a u Ulici Ljudevita Gaja te u Ulici pukovnika Predraga Matanovića nastavlja se izrada i ugradnja kućnih priključaka.
  • Vezano uz vodoopskrbu, u Ulici braće Hanžek i dalje će trajat će radovi na izradi cjevovoda i kućnih priključaka kao i u Ulici Otona Župančića. U Ulici Matije Gupca će se asfaltirati nogostup a izrada cjevovoda nastavlja se u Sisačkoj ulici i Ulici Milana Dujnića. Asfaltirat će se i u Ulici Vladka Mačeka a ugradnja zasunskih okana i montaža fazonskih komada izvodit će se u ulicama M. Dujnića, R. Lopašića, T. Smičiklasa, J. Babića, P. Zrinskog, braće Hanžek i M. A. Reljkovića.
  1. Mošćenica
  • Vezano uz odvodnju, ulici Ante Starčevića izvodit će se ugradnja sekundarnog voda i kućnih priključaka a asfaltirat će se odvojci Ulice kralja Tomislava I, II i III.
  • Asfaltirat će se i Ulice braće Radić, Kralja Zvonimira, Kneza Branimira, Ljudevita Posavskog te II odvojak Hrvatskih branitelja.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavlja se s izradom cjevovoda i zasunskih okana u Ulici Ruđera Boškovića a u Ulici Ante Starčevića će trajati izrada kućnih priključaka.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X