Izbornik
voda

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 24.do 28.veljače

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 24. do 28. veljače 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • U sklopu radova na kanalizacijskoj mreži Slatina izvodit će se kućni priključci u Cvjetnoj ulici te radovi na održavanju cesta.
  • Nastavlja se izrada AB okana u Ulici M. A. Reljkovića te od Šetališta K. Knežića prema Nemecovoj ulici. U Ulici P. R. Vitezovića nastavlja se ugradnja kanalizacijskog cjevovoda.
  • Vezano uz vodoopskrbu, montaža fazonskih komada izvodit će se u Ulici Gromova a probno šlicanje izvodit će se u Nemecovoj.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu, izrađivat će se cjevovod u ulici Ante Starčevića.

Nova Drenčina

  • Priprema kolničke konstrukcije za asfaltiranje.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X