Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 30.studenoga do 4.prosinca

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 30. studenoga do 4. prosinca 2020. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Na kanalizacijskoj mreži Slatina i dalje traje priprema za cementnu stabilizaciju a traju i pripremni radovi za kolektor Petrinjčica. Nastavljaju se i radovi na retencijskim bazenima.
  • U Ulici Katarine Zrinski nastavlja se s izradom kućnih priključaka a radovi se nastavljaju i u Ulici P. R. Vitezovića.
  • U Sisačkoj će trajati priprema cementne stabilizacije a radovi će trajati i na kanalu u Ulici 6. kolovoza.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi će ovog tjedna trajati u Sisačkoj, Ulici 6. kolovoza i Matije Gupca te Nemecovoj.

Mošćenica

  • Vezano uz vodoopskrbu, i ovog će tjedna trajati završni radovi te ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka kao i prespoj i montaža hidranata te tlačne probe.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnim stanicama te asfaltiranje, kao i izrada cijevnog propusta.

Radovi će se odvijati i na obje aglomeracijske vodospreme Zebinac i Popova šuma.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X