Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Rekord: 230 novozaraženih COVID-om 19 u našoj županiji, 54 slučaja iz Petrinje

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije u našoj županiji na današnji dan imamo 230 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o 54 osobe s područja Petrinje, 45 osoba s područja Siska, 38 osoba s područja Kutine, te isto toliko s područja Novske, 20 osoba s područja Popovače, 12 osoba s područja Gline, šest osoba s područja Velike Ludine, četiri osobe s područja Sunje, tri osobe s područja Lipovljana, po dvije osobe s područja Donjih Kukuruzara i Hrvatske Kostajnice, te po jednoj osobi s područja Lekenika, Topuskog, Martinske Vesi, Hrvatske Dubice, Gvozda i Dvora.

„Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih“, poručuju i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X