Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Rekorder iz Gornje Bučice vozio traktor sa 2,41 promila

GORNJA BUČICA/SISAK/ POPOVAČA – U mjestu Gornja Bučica na glinskom području, policijski službenici su jučer oko 12 sati i 15 minuta zaustavili registrirani traktor kojim je upravljao 53-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,41 promila i za vrijeme dok mu je isteklo važenje vozačke dozvole. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Istoga dana, oko 23.10 sati  u Sisku, policijski službenici su zaustavili neregistrirani i neosigurani moped, kojim je upravljao 50-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,67 promila, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige. On je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Danas, oko jedan sat iza ponoći, u Popovači, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo koprivničkih registracija kojim je upravljao 25-godišnjak s područja Popovače pod utjecajem alkohola od 1,78 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X