Share on facebook
Share on twitter
IMG_20210308_173212

Rukometni klub Petrinja provodi projekt „Loptom kroz zajednicu“

PETRINJA – U sklopu projekta „Loptom kroz zajednicu“ koji provodi Rukometni klub Petrinja u partnerstvu s Osnovnom Školom Ivan Goran Kovačić Gora, započele su edukacije za trenere Rukometnog kluba Petrinja. Naši treneri će od vrhunskih stručnjaka u svojim područjima proći višednevne edukacije i steći certifikate iz područja mentalnog treninga i rada s djecom sportašima, područja zdrave prehrane sportaša i važnosti zdrave prehrane za pravilan rast i razvoj djece, rad s djecom s poteškoćama u razvoju te područje prevencije ozljeda djece sportaša.

Provedbom edukacija Rukometni klub Petrinja će ojačati svoje stručne kapacitete, dodatno obrazovati i osnažiti trenere, a sve s ciljem što boljeg i kvalitetnijeg rada s djecom i mladima. Aktivnosti se provode u suradnji s brendom Mentalni Trening koji ima višegodišnje iskustvo u radu s vrhunskim sportašima i trenerima.

Projekt „Loptom kroz zajednicu“ sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X