Share on facebook
Share on twitter
savjetmladihlogo

Savjet mladih Grada Petrinja vas poziva na prvi Festival piva i hrane BAFF

PETRINJA – Savjet mladih Grada Petrinje u suradnji s dva profesionalna kuhara u petak, 12. kolovoza 2022. godine, na Gradskom kupalištu u Petrinji (šumica) održava prvi ovogodišnji festival piva i hrane (Beer and Food Festival – BAFF).

„Ako ste ikad pomislili na pivo kao hranu ovo je događaj za Vas. Ako niste, nakon navedene radionice budete. Dva profesionalna kuhara s petrinjskog područja, uz pomoć volontera, će demonstrirati kulinarske vještine kuhanja s pivom. Tijekom manifestacije možete saznati sve o načinu pripreme pileta na ražnju, teletine ispod peke te spremanja burgera“, ističu organizatori.

Pripremljena hrana će se besplatno podijeliti. Događaj završava večernjim programom gdje se možete zabaviti uz rock sastav Krater te zaplesati uz domaće trash hitove.

Program:
15:00 – edukacija / priprema hrane
18:00 podjela hrane
20:00 koncert benda “Krater”
23:30 trash party

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X