Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
slo-mla

Sloga napunila mrežu Mladosti iz Grede

HRASTOVICA – Nogometaši Sloge iz Hrastovice, u 6. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Mladosti iz Grede od koje su bili bolji 8:0.

Prvi su ozbiljnije priprijetili gosti u 19. minuti kada je u gužvi pred domaćim vratima vratar Rončević u konačnici ukrotio loptu ispred same crte, a nakon toga je krenula domaća serija. U 21. minuti Vule je pobjegao gostujućoj obrani i onda po sredini pogodio mrežu pokraj vratara Štrkalja, a u 26. minuti je došlo do povećanja prednosti kada je Gusić na rubu šesnaesterca asistirao Lovriću koji je naciljao donji lijevi kut gostujućeg vratara. Minutu kasnije gosti su mogli smanjiti domaću prednost kada je Pintar odradio solo dionicu na rubu kaznenog prostora i onda iz okreta poslao loptu tik uz vratnicu. Nakon toga za domaće je dva puta poentirao Gusić i to u 33. minuti kada ga je Vule izbacio u kontru koju je okončao pogotkom, a nastavio je minutu kasnije u solo dionici po desnoj strani kada je lopta završila u suprotnom kutu. Do kraja prvog dijela još je Lovrić mogao „podebljati“ rezultat u 36. Minuti kada se sjurio po lijevoj strani i ciljao bliži kut, ali vratar Štrkalj bio je na pravom mjestu i uz samu vratnicu spriječio ulazak lopti u mrežu.

Drugi dio počeo je na istovjetan način, odnosno Vule je otvorio novu seriju u 56. minuti nakon solo dionice po lijevoj strani, kada je zaobišao i vratara Štrkalja i poslao loptu u praznu mrežu, a u 60. minuti domaći su stigli do „pola tuceta“ pogodaka kada je Marić izveo udarac iz kuta s desne strane, Vule na 20 metara prihvatio izbačenu loptu iz kaznenog prostora, te je uslijedio udarac, odbijanac i Osićevo poentiranje sa zemlje. Nakon toga Vule je bio u još jednoj izglednoj prigodi u 62. minuti kada je sam, nakon greške gostujuće obrane, krenuo prema vratima, ali ovaj puta vratnica je spriječila promjenu rezultata, dok su svoju najveću prigodu gosti propustili u 66. minuti iz kaznenog udarca kada je Nogić naciljao vratnicu. Do kraja finiš je pripao domaćima i to u 81. minuti kada je Puškić iz slobodnog udarca s 25 metara, s desne strane, precizno pogodio suprotni donji kut vratara Štrkalja koji je neodlučnom intervencijom u 86. minuti, na rubu šesnaesterca, omogućio Rokiću da glavom pošalje loptu u praznu mrežu.

U istom natjecanju nogometaši Češkog Sela, u nedjelju, 03.10.21., od 16.30 sati, ugostit će momčad PPG Rujevac.

 • foto00001
 • foto00002
 • foto00003
 • foto00004
 • foto00005
 • foto00006
 • foto00007
 • foto00008
 • foto00009
 • foto00010
 • foto00011
 • foto00012

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

„Vilenjaci se bude“

STRAŠNIK – Nakon što su svoju „ruku dobrote“ pružili osobama i obiteljima u potrebi, skupina

X