Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Stožer potvrdio 83 novozaražene osobe COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 83 novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 34 osobe s područja Kutine, 13 osoba s područja Siska, po osam osoba s područja Petrinje i Popovače, pet osoba s područja Velike Ludine, po četiri osobe s područja Lekenika i Novske, po tri osobe s područja Lipovljana i Gline te jednoj osobi s područja Sunje.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, poručuju i danas iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Prema podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 366 slučajeva zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom zarazilo 10 712 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X