Izbornik
potres

Trenutno se na području SMŽ uklanjaju objekti na 18 lokacija

Ukupno je do 22. lipnja na potresom pogođenom području uklonjeno 140 objekata koji su prijetili sigurnosti – 55 na području Petrinje, u Glini 26, Sisku 17, Lekenik 12, 8 objekata uklonjeno je u Hrvatskoj Kostajnici, po 6 u Hrvatskoj Dubici i Martinskoj Vesi, u Majuru i Kravarskom po 3 dok je po 2 objekta uklonjeno u Donjim Kukuruzarima i Jasenovcu.

Uklonjeno je 30 poslovnih objekata, 18 stambeno-poslovnih, 8 gospodarskih,  6 višestambenih, 3 javna i 2 sakralna objekta te su uklonjene 73 obiteljske kuće.

Ukupno je u tijeku uklanjanje objekata na 18 lokacija: riječ je o 8 lokacija u Petrinji, 3 u Sisku, po 2 objekta uklanjaju se u Hrvatskoj Kostajnici i Hrvatskoj Dubici te po jedan objekt u Glini, Dvoru i Donjim Kukuruzarima.

Na području tri pogođene županije ukupno dosad zaprimljeno 41.285 prijava štete, a ukupno je pregledano 95,13% objekata.

Od ukupnog broja pregledanih, u kategoriji objekata s crvenom naljepnicom je 4.758 objekata, sa žutom naljepnicom je njih 8.487 objekata i sa zelenom naljepnicom su 26.033 objekta.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X