Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ljekarna

U Cesarčevoj ulici u Sisku otvorena novouređena ljekarna Gradskih ljekarni Sisak

SISAK – U ulici Augusta Cesarca 108 b u Sisku otvorena je novouređena ljekarna Gradskih ljekarni Sisak koje su u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije.

Novouređeni prostor posjetio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, te je tom prigodom naglasio: „Ovo je još jedan radostan trenutak za stanovnike Siska, pogotovo ovog dijela grada Zibela, gdje je svečano otvorena jedna od devet ljekarni koje imaju Gradske ljekarne Sisak. To je druga koju smo obnovili u zadnje dvije godine, prošle godine to je bila u Rimskoj ulici, a u Sisku ih imamo ukupno pet, te izvan Siska u Hrvatskoj Dubici, Sunji, Lekeniku i Jasenovcu u kojima su zaposlene 34 osobe s visokom stručnom spremom i ovim novim prostorom djelatnice će dobiti mogućnost kvalitetnijeg djelovanja. Prije samog otvorenja obišao sam prostore i vidio izvedene radove koji su bili zahtjevni, ali su izvedeni vrlo brzo, u roku četiri tjedna, od instalacija, podova, stropova, a nabavljen je i moderan namještaj. Vjerujem da će to biti dobra ljekarna za sve naše stanovnike, a izgrađena je sukladno današnjim potrebama, odnosno u slučaju totalnog lockdowna korisnici će moći doći i nabaviti lijekove na posebnom vanjskom šalteru. U ovu ljekarnu uloženo je ukupno 700 tisuća kuna, a prošle godine u ljekarnu u Rimskoj ulici 500 tisuća kuna, ali ove godine uloženo je i 200 tisuća za nabavku opreme za serijalizaciju određenih lijekova, te ćemo tako nastaviti dobro poslovanje svih ljekarni čiji je ukupni promet na godišnjoj razini 45 milijuna kuna. Također, prošle godine smo imali ostatak dobiti koju upravo ulažemo u modernizaciju ovih ljekarni. U razgovoru sam saznao i da je ova zgrada izgrađena 80-ih godina i evo punih 40 godina ništa nije ulagano, a isto tako i u Rimskoj ulici. Ovime nastavljamo naš put dalje i to je jedan doprinos kvalitetnijoj zdravstvenoj zaštiti stanovnika ovog dijela Siska, ali i cijele Sisačko-moslavačke županije.“

Darko Srbljanin, ravnatelj Gradskih ljekarni Sisak, još je dodao da što se tiče opskrbljenosti lijekovima za sada nemaju nikakvih problema, ne postoje defekture, svi su lijekovi dostupni i svi su u njihovom asortimanu.

  • Image00009
  • Image00008
  • Image00007
  • Image00006
  • Image00005
  • Image00004
  • Image00003
  • Image00002
  • Image00001
  • ljekarna
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X