Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
jedina22022021

U novom spotu Zaprešić Boysa za pjesmu „Jedina“ glumi i naš Branko Šubić

PETRINJA – Nakon pjesme „Moj Vukovar“, grupa Zaprešić Boys predstavila je novu pjesmu naziva „Jedina“. Nije ovo još jedna ljubavna pjesma u nizu, već zahvala i oda svim ljudima koji su pokazali veliko srce i bez razmišljanja pomogli najugroženijima u teškim trenutcima koje je Hrvatska proživljavala, a glavna uloga u spotu pripala je našem ultramaratoncu i Petrinjcu Branku Šubiću. Šubić nam je otkrio kako je došlo do ove suradnje sa Zaprešić Boysima.

„Obzirom zbog te akcije razmišljam o svemu i svačemu, ako se sjećate, ima dosta sportaša koji su mi dali podršku, od olimpijskih pobjednika, prvaka, od Reprezentacije Hrvatske, ja sam ove godine malo krenuo u drugom smjeru i naravno, tko bi tu bio prvi tko bi odgovarao mojoj akciji, ovo što ja radim, to su bili Zaprešić Boysi. Krenuo sam prema njima, razgovarao sam da mi daju podršku, upravo zato da dobijemo na nekakvoj gledanosti, slušanosti, da se čuje za našu akciju, da puno više ljudi to prihvati, ali ja sam se njima obratio, oni su me saslušali, njima se to sve dopalo. Onda smo odradili jedan zajednički sastanak gdje su oni mene iznenadili sa pričom da ja u svojoj 58.godini, ideš i snimaš spot, budeš dio te njihove pjesme koja je meni osobno, lijepo legla. To je nešto drugačije od Zaprešić Boysa, ali se čuje da su to oni. Koliko vidim po mojoj stranici i po reakcijama, vidim da je naišla na lijepi odaziv“, rekao nam je Šubić.

Pjesmu potpisuje poznati trojac, Ante Pecotić kao autor glazbe, Marko Novosel kao autor teksta te Bojan Šalamon – Shalla kao producent i aranžer. „Bilo je tu nekoliko razgovora, jedan sastanak sa Zaprešić Boysima i snimanje je trajao dva puna dana. Teško je to objasniti onima koji me gledaju u spotu, vide me u kratkoj majici i kratkim hlačicama, no međutim bilo je jako hladno. Uskoro će na mojoj stranici izaći foto album. Odradili smo, nismo se razboljeli, dobro je bilo“, otkrio nam je Šubić.

Osim u Petrinji, u spotu se pojavljuju i kadrovi iz Siska. „Teško je ovaj moj projekt i elaborat, teško je nekoga kada ga nazovete teško je reći mu u pola minute o čemu se radi, a da vas on hoće saslušati. U tom trenutku kada sam im spomenuo branitelje, kada sam rekao o čemu se radi, stvarno je Shalla slušao i rekao da on jednostavno misli da je to nešto što je zanimljivo i da će on sa dečkima razgovarati i tako je ispalo“, kazao je Šubić.

Zaprešić Boysi su za potrebe spota u režiji Nevija Smajića i Marija Borščaka odabrali idealnu osobu u ulozi glavnog lika. Riječ je o Petrinjcu Branku Šubiću, čovjeku koji već godinama trči diljem Hrvatske kako bi odao počast braniteljima i svim žrtvama Domovinskog rata. Sami spot ujedno je i najava njegovog ovogodišnjeg projekta- 3. etapnog ultramaratona od Dubrovnika do Petrinje. Pojavljivanjem u spotu ovaj Petrinjac šalje poruku neizmjerne ljubavi prema svojoj zemlji i dočarava inat, snagu i volju hrvatskog čovjeka. To je upravo ono o čemu pjesma „Jedina“ i govori.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X