policijanaslov

U protekla 24 sata zabilježena 24 kaznena djela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke i to na području Kutine, zabilježena su četiri kaznena djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Počinjena je po jedna krađa, teška krađa, nametljivo ponašanje i izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Na području Gline, fizičkim sukobom, zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira za koje su prijavljena dva počinitelja.

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, dvije na području Kutine te po jedna na području Siska, Novske i Petrinje. U dvije prometne nesreće s ozlijeđenima, jedna osoba (pješak) je teško ozlijeđena, jedna osoba lakše, dok je u tri prometne nesreće nastala samo materijalna šteta.

Jučer, 4. studenoga, dvoje građana sunjskoj policiji je dragovoljno predalo zračne puške.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X