mla-haj-p

U tijeku intenzivne pripreme pred KUP utakmicu Mladost – Hajduk

PETRINJA – U nogometnom klubu „Mladost“ u tijeku su intenzivne pripreme pred predstojeću utakmicu šesnaestine završnice Hrvatskog nogometnog kupa protiv momčadi splitskog Hajduka koja je na rasporedu 25. rujna.

Temeljem toga održani su radni sastanci kako bi organizacija protekla u što boljem redu u svim segmentima što je potvrdio i Davor Ivić, direktor NK „Mladost“ i predsjednik Povjerenstva za vođenje Hrvatskog nogometnog kupa u HNS-u: „Jučer smo obavili sastanak kod gradonačelnika gdje su bili nazočni predstavnici Grada, policije, vatrogasne postrojbe, pročelnici određenih Ureda u Gradu Petrinji i gradonačelnik, te predstavnici kluba. Dogovorili smo, u načelu, aktivnosti koje su predviđene za organizaciju utakmice koja nam je vrlo bitna zbog sigurnosti građana, naše djece i svih simpatizera nogometa. Hajduk dolazi nakon dugog vremena, nama je čast što smo ušli među 32 momčadi u Hrvatskom nogometnom kupu, nadamo se dobroj posjeti i nadamo se da će utakmica proći u najboljem redu.“

Dodao je kako su iz tog razloga organizirali sastanak u klubu s predstavnicima Policijske uprave sisačko-moslavačke, Policijske postaje Petrinja, Interventne policije, te povjerenikom za sigurnost  Hrvatskog nogometnog saveza, koji su im dali smjernice što sve treba učiniti u predstojećem vremenu do početka utakmice.

Osim toga još je naglasio: „Trudit ćemo se da pripremimo stadion, pokušat ćemo napraviti personalizaciju ulaznica, tako da ide na ime i prezime, da imamo preglednik svega toga, a to je sve zbog sigurnosti i nikakvog drugog razloga. Očekujem da će posjeta biti dobra, da će sigurnost biti zajamčena, bit će i vozila Hitne pomoći i liječničke službe i vatrogasne postrojbe u slučaju nekih paljevina ili nečega. Pozivam sve gledatelje i simpatizere da dođu na stadion, ali neke stvari nećemo dozvoliti kao što je unošenje neprimjerenih transparenata, obilježja ili nekih pirotehničkih naprava.“

Još je istaknuo kako je KUP takvo natjecanje da je rezultat uvijek neizvjestan, „Mladostaši“ će se boriti, a Hajduku svaka čast i dobro došli u Petrinju.

Miroslav Sačer

Miroslav Sačer

Tonski realizator programa Petrinjskog radija. Upravo za izgled naših prijašnjih web stranica, kao i za izradu naših radijskih jinglova, osvaja nagrade Hrvatske udruge radija i novina, što je samo potvrda kvalitete njegova rada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X