Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ma1

Vedrina MATRIX loga uz vedrinu poduzetnice Vlatke održavaju nadu

PETRINJA/ZAGREB – U Zagrebu je 02.ožujka ove godine na L’ Oreal akademiji održana prezentacija novog MATRIX-a. U mjesecu dolaska proljeća, Matrix se predstavio novim logom u vedrim bojama, a vedrina tih boja odlično se uklapa u vedrinu frizerke Vlatke Pavičić Šimić, vlasnice Frizerskog salona By Vlatka u Petrinji. Vlatka je, unatoč svemu što je zadesilo Petrinju, odlučila ostati i zadržati kvalitetu pa tako i dalje svojim klijentima nuditi kvalitetne preparate.

S obzirom na epidemiološke mjere zbog pandemije COVID-19, događanje je bilo ograničenog broja sudionika, no, Vlatka je zbog iznimnih postignuća odabrana biti dijelom događanja.

Taj dan, u cijelom svijetu je u isto vrijeme prezentiran novi Matrix na četiri stagea: Think, Belive, Dream, Dare. Razmišljajte, vjerujte, sanjajte, usudite se – Puno je više od samog mota. Misija osnivača Matrix-a uvijek je bila stvoriti osjećaj svrhe, a to je naslijeđe nadahnulo frizere da snovi postanu stvarnost.

„Brend Matrix uvijek je vezan uz zajednicu kroz rast i sinergiju, a novi logo iznimno je simboličan upravo u ovo vrijeme za našu Petrinju, moj salon i mene kao svojevrsnog umjetnika. Matrix za mene nije samo brend, on je moja poslovna obitelj koja me uvijek bodri, hrabri, potiče, pa tako i u ovom teškom razdoblju. Uvelike su mi olakšali nastavak rada nakon svih silnih potresa i volim reći da su mi dali priliku za novi početak.“- rekla je Vlatka Pavičić Šimić i istaknula „Nove boje sadrže Bond koncentrat koji štiti unutarnje veze u kosi kako bi održali integritet kose nakon svakog bojanja. Sve ovo je samo početak jer do kraja ove godine nas očekuje puno noviteta, a ja ću, naravno, sve pratiti.“

Povodom Međunarodnog dana žena Vlatka je svojim klijenticama, koje dolaze u salon danas, pripremila zgodne poklone, staklenke s bombonima, a sve u stilu vedrih Matrix boja. Svim ženama upućuje čestitku povodom Dana žena uz želju da svoju snagu temelje na zdravim, promišljenim stavovima i spremnošću ostati dosljedan samom sebi.

SPONZORIRANI ČLANAK

 

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X