Izbornik
navijackoludilopetrinja09122022

(VIDEO) Navijačko slavlje nakon pobjede protiv Brazila i na petrinjskim ulicama

PETRINJA – Nogometaši Hrvatske ušli su u poluzavršnicu Svjetskog nogometnog prvenstva svladavši u četvrtzavršnici Brazil nakon jedanaesteraca, te u nastavku čekamo bolje iz dvoboja Nizozemska-Argentina.

Spontano i iskreno slavlje zaokupilo je ulice Petrinje, kao i kafiće u kojima se u najvećem broju pratila nogometna utakmica. Brojni navijači mahali su zastavama, pjevali navijačke pjesme, sve kako bi proslavili veliki uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije. Petrinjskim ulicama, odmah nakon posljednjeg jedanaesterca, začule su se sirene automobila, a Petrinja je još jednom pokazala i dokazala, unatoč tome što je ranjena nakon potresa, itekako je svim srcem uz Vatrene.

Hrvatska je drugi puta uzastopno prošla među četiri najuspješnije momčadi Svjetskog prvenstva, a ukupno treće, eliminiravši peterostruke prvake svijeta Brazilce. Po osmi puta u zadnjih devet utakmica, Hrvatska je igrala produžetke, a četvrti puta pucali s “kreča” i po četvrti puta prošli na Svjetskom prvenstvu nakon toga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X