zgradazupanijesmz

Županija za kapitalnu pomoć osigurala 500 tisuća kuna, raspisan Javni poziv

SISAK – Sisačko-moslavačka županija raspisala je Javni poziv po projektu „Kapitalne pomoći za nove investicije u proizvodnji i potpore za obrtna sredstva“ za 2020.godinu. Pravo podnošenja prijave na ovaj Javni poziv imaju obrti i mikro trgovačka društva (d.o.o. i j.d.o.o.) koji imaju sjedište i obavljaju djelatnost na području Sisačko-moslavačke županije, a bave se proizvodnom djelatnošću te zapošljavaju od jednog do devet zaposlenih.

Ukupni fond sredstava za dodjelu kapitalnih pomoći po ovom Projektu iznosi ukupno 500 tisuća kuna. Potpora može iznositi do 100 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 30 tisuća kuna. Javni poziv je raspisan 20.svibnja, a otvoren je do 19.lipnja ove godine.

Javni poziv je raspisan sukladno Operativnom planu poticanja malog gospodarstva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji tijekom ove godine. Cilj ovog projekta je dodjela kapitalnih pomoći i obrtnih sredstava u svrhu osnivanja novih, opstojnosti i razvoja postojećih obrta i mikro trgovačkih društava.

Projekt i upute za prijavitelje na Javni poziv dostupni su na web stranici Sisačko-moslavačke županije. Odluka o raspodjeli sredstava bit će objavljena na web stranici Sisačko-moslavačke županije. Zahtjev i pripadajuća dokumentacija predaje se osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili se šalje poštom u zatvorenoj omotnici.

Više o natječaju potražite i na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X