Izbornik
DDK_1

Prikupljena 91 doza krvi na četvrtoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi

PETRINJA – Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja provelo je četvrtu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi u njihovim prostorijama u Turkulinovoj 7. Kako ističu iz Gradskog društva Crvenog križa Petrinja, prikupljena je sveukupno 91 doza krvi, od čega je krv darovalo 16 žena i 75 muškaraca, a na samu akciju su se odazvala 104 darivatelja. Po prvi puta krv su darivale dvije žene i šest muškaraca.

„Ovo je za gradsku akciju dobrovoljnog darivanja krvi najbrojniji odaziv ikad. Od srca zahvaljujemo svima koji su se odazvali jer su pokazali da su i u ovim izazovnim vremenima, ljudskost, briga  za drugog i solidarnost najvece ljudske vrijednosti. Hvala vam dragi ljudi. Nadamo se da ćete i u idućim akcijama biti tako brojni“, kazala je Ivana Malović, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Petrinja.

Sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi bit će održana 4.lipnja u petrinjskoj vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“, dok će sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građane biti održana 10.kolovoza.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X