Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vrelo-n

Članovi SK „Vrelo“ održali redovnu Izvještajnu skupštinu

HRASTOVICA – Članovi Skijaškog kluba „Vrelo“ iz Hrastovice održali su redovnu Izvještajnu skupštinu na kojoj su jednoglasno usvojeni Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2019. godinu, kao i Plan rada za 2020. godinu.

Prema riječima predsjednika Zlatka Sigura, u iščekivanju snijega odradili su neke druge aktivnosti, ali ipak: „Prvi obilniji snijeg pao je 22. veljače što je donijelo puno radosti svim ljubiteljima skijanja i sanjkanja. Nažalost snijeg se zadržao samo desetak dana, a tih dana skijalište je bilo puno djece i odraslih. „Škola skijanja“ za najmlađe tako je trajala samo onoliko koliko su uvjeti dopuštali, ali ipak solidan dio najmlađih i u to kratko vrijeme uspio je usvojiti osnovna znanja skijanja uz budno oko našeg ski trenera Damira Božičevića – Droge.“

U nedostatku snijega dio članova organizirano je odlazio na skijališta u Francuskoj (Les deux Alpes) i Italiji (Val di Fassa), a u „suhom razdoblju“ uređivali su i stazu, odnosno uz pomoć teške mehanizacije MORH-a vadili su velike panjeve, te je tako skijalište produženo i prošireno.

Što se tiče planova za ovu godinu dopredsjednik Jadranko Kobal je istaknuo kako će također članovima organizirati odlazak na skijališta u inozemstvu, ali i ako to vremenske prilike dozvole, odnosno kada bude snijega, natjecanje najmlađih uzrasta za što je u planu i nabavka potrebnih materijalnih sredstava.

Također, jednoglasno je podržan i prijedlog da visina članarine ostane nepromijenjena, odnosno 50 kuna pojedinačna i 100 kuna obiteljska.

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X