Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
biciklistickastazauni

Istraživanje stava javnosti o dostupnoj biciklističkoj infrastrukturi na području Petrinje i o navikama uporabe bicikla

PETRINJA – Grad Petrinja, u sklopu projekta „Razvojem male (komunalno prometne) infrastrukture do unaprjeđenja kvalitete života“, koji je vrijedan 34,7 milijuna kuna, od čega je projekt sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj sa 27,5 milijuna kuna, provodi istraživanje stava javnosti o dostupnoj biciklističkoj infrastrukturi na području Grada Petrinje i o navikama uporabe bicikla.

„Kako bi upoznali navike stanovnika Petrinje vezane uz vožnju biciklom kao i njihovo mišljenje o stanju infrastrukture dostupne biciklistima, ovim putem provodimo kratku anketu čiji rezultati će nam poslužiti kao podloga pri planiranju budućih investicija. Molimo Vas da odvojite par trenutaka i iznesete svoje mišljenje“, pozivaju iz Grada Petrinje.

Naime u sklopu ovog projekta bit će izgrađena i pješačko-biciklistička staza usporedno s Ulicom Ante Starčevića u Mošćenici u ukupnoj dužini od 1,8 kilometara.

Anketu možete ispuniti OVDJE.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI