Share on facebook
Share on twitter
hepodsstruja

Obavijest HEP-a oko očitavanja stanja brojila

Povodom aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, a prema preporukama javnozdravstvenih tijela, HEP – Operator distribucijskog sustava je organizaciju rada prilagodio novonastalim okolnostima.

Kako bi se izbjegao ulazak djelatnika u zatvorene prostore (kuće i stanove) radi očitavanja brojila i  minimizirao rizik od osobnog fizičkog kontakta, HEP Operator distribucijskog sustava, Elektra Sisak  poziva korisnike da očitaju stanje brojila i dostave ga na jedan od sljedećih načina:

  • Aplikacija Moja mreža (na web stranici HEP ODS-a) : link: https://mojamreza.hep.hr
  • Govorni automat 0800 0555
  • Info telefon 0800 300 418

„Ne trebaju svi kupci javljati stanje brojila nego samo oni koji u ovom mjesecu, ožujku, imaju redoviti obračun. To su naselja u dijelu Siska, dijelu Petrinje, Glini i Topuskom. U slučaju nemogućnosti dostave očitanja stanja brojila, operator sustava će procijeniti potrošnju“, poručuju iz Hrvatske elektroprivrede.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X