Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisakuniverzalna

Od korona virusa jedna novooboljela osoba u Petrinji

SISAK – Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije stiglo je najnovije priopćenje o stanju s virusom COVID-19 za našu županiju:

„Na današnji dan, u Sisačko-moslavačkoj županiji, dvije su novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Jedna osoba je s područja grada Novske, a jedna s područja grada Petrinje. Epidemiološka obrada je u tijeku. Podsjećamo kako je zdravstveno-socijalno odgovorno ponašanje, obveze pravilnog nošenja maski, dezinfekcija ruku i mobitela, socijalna distanca i druge preporuke u ovo vrijeme epidemije sastavni dio življenja te molim sve oboljele osobe od zarazne bolesti da prilikom anketiranja pruže sve potrebne podatke koji su nužni zbog suzbijanja ove zarazne bolesti. Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X