Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Policija tijekom produženog vikenda kontrolirala alkoholiziranost i brzinu

SISAK – Tijekom noći sa subote na nedjelju, 20./21.lipnja u vremenu od 20 do 4 sata, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, provedena je preventivno-represivna akcija usmjerena na nadzor alkoholiziranosti sudionika u prometu. Akcija je provedena u koordinaciji s Policijskom upravom bjelovarsko-bilogorskom. Tijekom provođenja akcije policijski službenici su kontrolirali 186 sudionika u prometu i utvrdili ukupno 27 prometnih prekršaja, od kojih se sedam odnosilo na vožnju pod utjecajem alkohola.

Od ciljanih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, po tri prekršaja evidentirana su na području Siska i Kutine te jedan na području Gvozda. U ovoj akciji najveća koncentracija alkohola od 1,9 promila utvrđena je 49-godišnjem vozaču osobnog automobila koji je u subotu, 20. lipnja, oko 22.30 sati, na području Topuskog prouzročio prometnu nesreću.

U ponedjeljak, 22. lipnja, u vremenu od 15 do 19 sati na području Policijske uprave sisačko-moslavačke provedena je akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila. Sankcionirana su 72 vozača koji se nisu pridržavali ograničenja brzine. Najveća utvrđena brzina tijekom akcije bila je 176 km/h, a izmjerena je za osobni automobil šibenskih registracija, kojim je upravljao 27-godišnji hrvatski državljanin.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X