Share on facebook
Share on twitter
gavran011020213

Teatar Gavran počasio sugrađane predstavom „Na kavici u podne“

PETRINJA – Teatar „Gavran“ počastio je sugrađane kazališnom predstavom „Na kavici u podne“. Riječ je o predstavi autora i redatelja Mire Gavrana u kojoj glume Mladena Gavran i Vedran Komerički. Nastavak je ovo suradnje naše petrinjske škole s književnikom Mirom Gavranom koji je u siječnju ove godine zajedno sa Sanjom Pilić i Zlatkom Krilićem održao književni susret u Osnovnoj školi Mate Lovraka – Područnoj školi Češko selo.

Nakon iznimno uspješnih obiteljskih komedija „Sladoled“ i „Pivo”, u kojima je tematiziran odnos majke i kćeri, odnosno oca i sina, u ovom tekstu koji se žanrovski teško može svesti samo na dramu ili samo na komediju, na uvjerljiv način oslikava se odnos majke i sina, koji kroz dva desetljeća prožive brojne životne situacije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X