Share on facebook
Share on twitter
mošćenica

U Mošćenici sudar Hyundaia i Škode

MOŠĆENICA – U petrinjskom prigradskom naselju Mošćenica, u subotu, 19. rujna, oko 20.30 sati, u ulici Ante Starčevića, ispred kućnog broja 170, dogodila se prometna nesreća u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada se vozilo Hyundai i30, sisačkih registracijskih oznaka, kretalo iz Petrinje prema Sisku, a čiji je vozač pretjecao kamion, te je prema njegovim riječima došlo do kontakta uslijed čega je Hyundai udario u parkirano vozilo Škoda Fabia, kutinskih registracijskih oznaka, i oba vozila zaustavila su se na uličnoj ogradi.

Ostale okolnosti nesreće, budući se vozač kamiona nije zaustavio nego je dalje nastavio vožnju, bit će poznate nakon očevida kojeg su obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

Krađe u Sisku i Gvozdu

U utorak, 20. listopada, u Zagrebačkoj ulici u Sisku, nepoznati je počinitelj provalio u skladište

X