U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist
POPOVAČA – U srijedu, 20. lipnja oko 13.30 sati, u Zagrebačkoj ulici u Popovači dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla teško... U prometnoj nesreći teško ozlijeđen biciklist

POPOVAČA – U srijedu, 20. lipnja oko 13.30 sati, u Zagrebačkoj ulici u Popovači dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač bicikla teško ozlijeđen. Nesreća se dogodila kada je 35-godišnjak, vozeći se biciklom nogostupom navedene ulice, u naglom kočenju pao s bicikla te u klizanju podletio pod podnožje osobnog automobila kutinskih registracija, dok je bicikl udario u njegovu bočnu stranu. S navedenim automobilom je upravljao 63-godišnji vozač, koji je izlazio s parkirališta na kolnik te se uključivao u promet.

Biciklistu su u sisačkoj Općoj bolnici konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život te mu je utvrđena alkoholiziranost od 0,26 promila, dok vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 35-godišnjem vozaču bicikla biti će izdan obavezni prekršajni nalog, a Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku će biti podneseno izvješće o događaju.

Policija je izvijestila i kako se traga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći s utorka na srijedu, 19./20. lipnja, u Kolodvorskoj ulici u Kutini iz kuće 49-godišnjeg vlasnika ukrao novac u domaćoj i stranoj valuti. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.

Komentari

Matea Srebačić Novinar / Voditelj

Glas osvježenja u eteru Petrinjskog radija. Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.