Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ipanajava

U spomen na Marijana Pribilovića Pribija, IPA SMŽ pokrenula foto natječaj (AUDIO)

PETRINJA – IPA (International Police Association) Sisačko moslavačka i prijateljski RK IPA ISTRA, organiziraju “IPA foto Natječaj 2020” u čast i spomen na svog prerano preminuloga člana i našeg velikog prijatelja i kolegu Marijana Pribilovića – Pribija, umirovljenog policijskog službenika PU Sisačko-moslavačke, dragovoljca i HRVI-a, fotografa i snimatelja Nova TV.

Podršku ovom projektu koji je započeo s prvim ožujka i traje do 30.lipnja ove godine, dalo je više medijskih kuća, kao i jedinica lokalne uprave. Svesrdnu podršku i sudjelovanje pružio je i proslavljeni fotograf Šime Strikoman.

SAMSUNG CSC

Razlog tomu je što smo u našem studiju ugostili Igora Oriovića, idejnog začetnika ovog natječaja posvećenog našem Pribiju i Josipa Karaturovića, člana IPA Kluba Sisačko-moslavačke županije koji je ujedno i jedan od organizatora natječaja.

Poslušajte emisiju u kojoj je pojašnjeno kako je došlo do ideje za foto natječaj, kako je natječaj zamišljen, pravilima natječaja (tko sve i nas koji način može sudjelovati), na koji način se odabiru prve tri najbolje fotografije, što su nagrade, gdje se mogu pronaći sve potrebne dodatne informacije te obrazac koji treba popuniti za prijavu na sudjelovanje u foto natječaju, a sugovornici su na kraju uputili i poziv svima zainteresiranima na sudjelovanje u natječaju koji nosi naziv po našem Marijanu Pribiloviću-Pribiju.

SAMSUNG CSC
Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X