Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ino

Voda u Petrinji ponovno je za piće!

PETRINJA – Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dr.Inoslav Brkić potvrdio je za Petrinjski radio i Portal 53 kako je voda u centru Petrinje ponovno za piće te se obustavlja preventivna mjera obveznog prokuhavanja vode.

Naime, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije obavili su tijekom današnjeg prijepodneva nove analize vode s područja gdje je zbog radova bilo nestanka vode u zadnjih nekoliko dana. Fizikalno kemijski parametri su uzeti i pokazuju zadovoljavajuću razinu slobodnog rezidualnog klora.

Zbog povoljnih nalaza, mjera prokuhavanja vode više nije na snazi te je voda u centru grada ponovno za piće, rekao nam je dr.Brkić. Još jednom je ponovio kako je sustav stabilan, nema potrebe za panikom. Također je još jednom pozvao građane da slušaju Petrinjski radio i prate Portal 53 ukoliko dođe do sličnih situacija, kako bi pravovremeno bili informirani o stanju i kvaliteti vode.

Podsjetimo, do novih problema s kvalitetom vode došlo je nakon novog kvara u sklopu projekta Aglomeracije u Petrinji u Srnakovoj ulici.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X