Izbornik
čs-zb-n

Češko Selo s „pola tuceta“ ispratilo Zeleni Brijeg

PETRINJA – Nogometaši Češkog Sela, u 2. kolu Druge županijske nogometne lige – Sisak, ugostili su momčad Zelenog Brijega iz Siska od koje su bili bolji 6:0.

Domaći su prvu dobru prigodu imali već u 2. minuti kada je Pavković izveo udarac iz kuta s lijeve strane na peterac gdje je Markanović bio najviši i glavom poslao loptu tik uz vratnicu, ali tri minute kasnije bio je precizniji odlično reagiravši pred gostujućim vratima na oštro ubačenu loptu Kolića s 20 metara, s desne strane. Samo dvije minute poslije toga uslijedilo je povećanje prednosti kada je na rubu kaznenog prostora Todorović s lijeve strane prebacio loptu na desnu gdje ju je iz prve dočekao Sučević i smjestio u mrežu iza leđa vratara Kulhavia. Na novi pogodak nije trebalo dugo čekati jer je isti dvojac, samo u zamijenjenim ulogama, u 16. minuti povukao brzu kontru preko Sučevića do ruba šesnaesterca koji je nesebično pronašao natrčalog Todorovića i gostujući čuvar mreže Kulhavi morao je po treći puta po loptu u mrežu. U 36. minuti domaći su „podebljali“ prednost na istovjetan način kao i u prvom slučaju, odnosno Kolić je ponovo izveo slobodni udarac s gotovo istog mjesta samo je ovaj puta Ivišić bio taj koji ju je nogom pred gostujućim vratima skrenuo u mrežu. Što se gostiju tiče oni su tek u 38. minuti učinili nešto konkretnije, odnosno Celjak je na rubu kaznenog prostora izborio za udarac iz okreta, ali domaći vratar Radman uspješno je loptu odbio.

I drugi dio počeo je prigodom Celjaka, u 49. minuti, kada je izravno iz kuta s desne strane pogodio vratnicu iznad vratara Radmana, a onda su dvije minute kasnije priprijetili i domaći kada je Pavković pronašao Jukića iza gostujuće obrane i kada mu je vratar Kulhavi krenuo u susret pokraj njega i vratnice poslao je loptu izvan igrališta. Još jednu uvježbanu akciju domaći su izveli i u 55. minuti kada je Kolić ponovo izveo slobodni udarac, s 25 metara, s desne strane i na suprotnoj, uz rubnu crtu, pronašao Ivišića koji ju je samo glavom spustio pred Ranogajeca i gostujuća mreža se peti puta zatresla. Nakon toga u nastavku nedostajalo im je i malo preciznosti jer u 70. minuti Ivica Tokić je iz slobodnog udarca s 20 metara za malo prebacio vrata, dok je Matić u 79. minuti pokušao izravno iz kuta s desne strane, ali vratar Kulhavi uspio je izbaciti loptu iz svoga gornjeg desnog kuta, dok je u 85. minuti Franjo Tokić, s ruba igrališta s lijeve strane, na 2-3 metra pronašao još jednom Jukića, međutim nakon udarca glavom za malo je prebacio vrata. Ipak, u 88. minuti došla je i točka na „i“ kada su, na rubu kaznenog prostora, Jukić i Pavković odigrali dupli pas koji je precizno naciljao donji lijevi kut gostujućeg čuvara mreže.

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
  • foto00006
  • foto00007
  • foto00008
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X