Izbornik
darinkodumbovicadvent

Dumbović: „Želimo vam sretnu i uspješnu Novu 2020.godinu, da nam donese nove početke, nove prilike….“

PETRINJA – Petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Darinko Dumbović, zajedno sa svojim zamjenicima Viktorijom Kaleb i Branimirom Bešlićem te predsjednikom Gradskog vijeća Nenadom Radoševićem, upućuje sugrađanima novogodišnju čestitku:

„Drage Petrinjke i Petrinjci,

želimo Vam sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu, da nam donese nove početke, nove prilike, jer pokazali smo da je naš grad – grad projekata, grad novih mogućnosti. Veliko hvala svima koji su svojim radom i zalaganjem stvarali bolje uvjete života za naše građane, a posebice mladima koji su svojim znanjem i sposobnostima bili potpora iskustvu starijih. Zahvaljujemo svim našim građanima što su prepoznali volju i dosljednost na zajedničkom putu za sretniju i ljepšu Petrinju, jer će 2020. – ta biti godina završenih EU projekata. Svakim danom smo sve bliže zadovoljstvu kakvo zaslužuje svaki naš građanin. I dalje ćemo ustrajati u tome jer naša Petrinja to zaslužuje!

Sretna Vam Nova 2020. godina!“

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X