Izbornik
gimgszazeli0212202223

Građanska inicijativa Moj grad Sisak potpisala ugovor o financiranju Programa Zaželi

SISAK – Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ uz pomoć i podršku Razvoje agencije SI-MO-RA  odazvala se Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ (UP.02.1.1.16) s projektnom pod nazivom ZAŽELI – podrška životu u sadašnjosti.

Partneri projekta su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured u Sisku i Centar za socijalnu skrb Sisak. Prigodno potpisivanje ugovora upriličeno je u Vojarni pukovnik Predrag Matanović u Petrinji– u nazočnosti ministra Marina Piletić, premijera Andreja Plenković i drugih ministara iz  Vlade Republike Hrvatske.

U ime Građanske inicijative Moj grad Sisak ugovor je potpisao Tihomir Lavor, predsjednik udruge, koji je istaknuo kako ovim projektom planiraju zaposliti deset žena koje će kroz šest mjeseci pružati pomoć za 60 korisnika starije životne dobi na području Siska. Projekt je financiran u maksimalnom iznosu prihvatljivih troškova 494.000,00 kuna (65.565,07 €), uz stopu vlastitog sufinanciranja 0%.

Ovaj projekt ostvaren je na temelju Zakona o uspostavi institucionalnog okvira za provedbu Europskih strukturnih i investicijskih fondova u RH u financijskom razdoblju 2014. – 2020. u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X