puska_i_streljivo

Kod dvojice pronađeno oružje i streljivo

SISAK/SUNJA – U srijedu, 26. veljače, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 67-godišnjeg muškarca iz Siska te su pronađeni dijelovi puške, 50 komada puščanog streljiva, tri spremnika za pušku, dvije lovačke puške, tri zračne puške i 690 komada raznog pištoljskog i lovačkog streljiva. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oruža i eksplozivnih tvari on će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, dok će zbog počinjenih prekršaja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu. 

 Jučer, 27. veljače, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod 45-godišnjeg muškarca, u mjestu Strmen na sunjskom području te je pronađena puška s užlijebljenim cijevima, 46 komada streljiva i 300 grama crnog baruta. Zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari on će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X