Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Krali se pilići, mobiteli, figura divlje patke, parfemi i alat

SISAK – Tijekom proteklog vikenda Policijska uprava sisačko-moslavačka zabilježila je nekoliko krađa. U jednom trgovačkom centru u Sisku nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 26-godišnjakinje i s krova osobnog vozila ukrao mobitel. Vlasnica štetu procjenjuje na oko četiri tisuće kuna. Policiji je prijavljena krađa mobitela i na sisačkom bazenu gdje je nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju 49-godišnjaka i s ručnika mu ukrao mobitel.

Na području mjesta Donji Hrastovac nepoznati počinitelj je iz nezaključane staje 28-godišnjaka ukrao 80 pilića, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 2500 kuna. U mjestu Gornja Jelenska, ispred lovačke kuće je nepoznati počinitelj ukrao brončane rogove sa skulpture jelena, dok je iz sjenice ukrao roštilj rešetku, sjekiru te kamenu isklesanu figuru divlje patke. Vlasnik štetu procjenjuje na oko pet tisuća kuna.

U Sisku je nepoznati počinitelj iz dvorišta jednog poduzeća ukrao električne kablove, plinsku bocu i razni alat, čime je počinio štetu od oko pet tisuća kuna. Zbog dvije krađe kazneno je prijavljen 21-godišnjak koji je u dvije trgovine ukrao 12 parfema ukupne vrijednosti tri tisuće kuna. Policija je od oštećenih zaprimila kaznene prijave, a za nepoznatim počiniteljima se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI