nevrijeme blato

Na teret izvođača radova sanirat će se šteta razornog nevremena nastala na gradilištima Sisačko – moslavačke županije

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje povodom razornog nevremena koje je zadesilo Sisačko – moslavačku županiju sanirat će sve zamjenske kuće i objekte koje se grade u sklopu obnove na teret izvođača radova. – priopćeno je iz tog ureda.

Razorno nevrijeme i veće količine kiše koja je padala u posljednjih nekoliko dana bila je dovoljna da uništi sve usjeve kao i brojna gradilišta.

Naime, nevrijeme praćeno snažnom tučom, koje je u četvrtak navečer pogodilo Hrvatsko zagorje, odnosno područje gradova Oroslavja i Klanjca te općina Kumrovec i Zagorska sela uzrokovao je veliku štetu na usjevima i vinogradima.

Nevrijeme je zahvatilo i Veliko Trgovišće te Stubičke Toplice, a u Sisačko – moslavačkoj županiji nanijelo je veliku štetu i na gradilištima. – navedeno je u priopćenju Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X