Izbornik
SAMSUNG CSC

Nakon jučerašnjeg nevremena zabilježena 31 intervencija petrinjskih vatrogasca

PETRINJA – Snažno nevrijeme zahvatilo je jučer područje Petrinje, Siska i Gline. Nakon snažnog nevremena na teren su izašle dežurne gradske službe kako bi se što prije, u pojedinim dijelovima grada, normalizirao promet i sanirala nastala šteta.

“Na području Petrinje imali smo 31 intervenciju. Riječ je o uklanjanju drveća sa prometnica i eletroinstalacija, rušenju zabatnih zidova, uklanjanju crijepova. Na tri automobila na Sajmištu palo je drvo; na dva kontejnera također, jedan na Trgu hrvatskih učitelja, drugi na Sajmištu. U Jošavici je kompletan krov dignut sa škole, pomaknut je krov na jednoj zgradi na Sajmištu. Građani dojavljuju da je crijep pomaknut i da su kapelaje pale. Na crkvi Svetog Lovre nešto je crijepa pomaknuto, na crkvi u Čuntiću pomaknuti su crijepovi i kapelaje.” – kazao je zapovjednik Vatrogasne zajednice i Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje te načelnik gradskog Stožera civile zaštite, Zvonimir Ljubičić.

Dodajmo i to kako su vatrogasci ukupno zabilježili više od 200 intervencija na uklanjanju posljedica nevremena od kojih je na području Sisačko-moslavačke županije zabilježeno ukupno 128 intervencija, a na intervencijama je sudjelovalo 299 vatrogasaca sa 140 vozila.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X