Izbornik
bolnicasisak2020

Novi zaraženi u našoj županiji djelatnik sisačke Bolnice

SISAK/PETRINJA – U Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ Sisak trenutno se nalaze tri pacijenta od koji je jedan negativan i očekuje se još jedan negativan rezultat, nakon čega će taj pacijent biti otpušten na kućno liječenje i samoizolaciju, potvrdili su iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

Od jučer je dijagnosticiran novi pacijent s novim koronavirusom COVID-19. Riječ je
djelatniku bolnice iz službe za kirurgiju koji je trenutno bez temperature i blaže je kliničke slike.

“Epidemiolozi u bolnici trenutno provode epidemiološki izvid. Svi djelatnici koji su bili u bliskom kontaktu s oboljelim šalju se na samoizolaciju od četrnaest dana. Također, identificirani su svi pacijenti koji su bili u kontaktu s oboljelim liječnikom. S njima je obavljen razgovor i svi su poslani u samoizolaciju. U tijeku je čišćenje i dezinfekcija odjela na kojem je radio oboljeli liječnik te će svi pacijenti koji su preseljeni tijekom dana vratiti na odjel. Novonastala situacija u bolnici je pod kontrolom te svi odjeli i službe nastavljaju s radom”, dodaju iz Stožera za civilnu zaštitu Sisačko-moslavačke županije.

I dalje se apelira se na sve stanovnike Sisačko-moslavačke županije da provode
odgovorno zdravstveno i socijalno ponašanje te da ne krše propisane mjere provedbe zdravstvenog nadzora jer tako se sprječava pojava i širenje ove bolesti.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X