petrinia24022022gore

Odličan nastup petrinjskih plesača na državnom prvenstvu

SISAK/PETRINJA – Prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima i bodovni turnir održani su u Sisku gdje su nastupili i petrinjski plesači Sportskog plesnog kluba Petrinia i to u najmlađoj i najstarijoj starosnoj kategoriji.

Svoje prvo zajedničko državno prvenstvo izuzetno uspješno odradili su sportski plesni par Toma Svoboda – Lara Matijević, kojima je za nijansu izbjeglo postolje i završili su na odličnom četvrtom mjestu. Toma i Lara su ove godine tek ušli u starosnu kategoriji „osnovci“, što znači da su se morali natjecati u svih pet standardnih plesova (engleski i bečki valcer, tango, slowfox, quickstep) te su kao najmlađi sportski plesni par u toj kategoriji odmah pokazali izvrsno plesno umijeće.

Prije državnog prvenstva nastupili su i na bodovnom turniru gdje su u svojoj kvalitativnoj kategoriji pokazali da su najbolji i osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju u standardnim plesovima i drugo mjesto i srebrnu medalju u latinsko američkim plesovima.

U starosnoj kategoriji Veterani II svoju izvrsnost potvrdili su sportski plesni par Tihomir Baljak – Silvana Baljak, koji su se okitili srebrnom medaljom i ponijeli naslov Viceprvaka.

  • petrinia2402202224
  • petrinia2402202223
  • petrinia2402202222
  • petrinia2402202221
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X