Izbornik
gimgs0712202222

Održana kreativna radionica naziva „U blagdanskom ozračju“

SISAK – Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak Ogranak u Capragu i Građanska inicijativa „Moj grad Sisak“ organizirale su kreativnu radionicu pod nazivom „U blagdanskom ozračju“. Na susretu su izrađivani blagdanski vjenčići za vrata pretežno od prirodnih i recikliranih materijala. Susret je voditi Jadranka Demonja, volonterka Građanske inicijative.

Ono što su izradili sudionici su ponijeli sa sobom kući, te su istaknuli da ih isto raduje i da će vjenčići ukrašavati njihova ulazna ili sobna (kako bi ga mogli više gledati) vrata u ovo blagdansko vrijeme.

Iz Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ svim sudionicima se zahvaljuju na aktivnom sudjelovanju, a Narodno knjižnici i čitaonici na lijepoj i konstruktivnoj suradnji tijekom cijele godine.

Ova aktivnost dio je projekta P.A.G. – podrška aktivnom građanstvu koji je sufinanciran sredstvima Grada Siska. Partneri na ovom projektu su Osnovna škola „Braća Bobetko“ Sisak i Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sisak.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X