dumbovićizjava

Odvjetnik potvrdio: Uhićen bivši gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović

Uhićen je bivši gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović, potvrdio je odvjetnik Dražen Ivanić za Hrvatski radio. Policija i Uskok provode pretres domova više osoba u Petrinji, ali i na istarskom i zagrebačkom području, potvrdio je MUP.

Nakon uhićenja Darinka Dumbovića, njegov odvjetnik Dražen Ivanić za Hrvatski je radio objasnio što se bivšem petrinjskom gradonačelniku stavlja na teret.

– Gospodinu Dumboviću se stavlja na teret da je pogodovao svom sinu Darku Dumboviću u vrijeme dok je bio gradonačelnik grada Petrinje. Ne mogu sada ulaziti u detalje, ali smisao bi bio da je on na određeni način pomagao da tvrtka njegovoga sina dobije nekakve unosne poslove od grada Petrinje, rekao je za Hrvatski radio odvjetnik Darinka Dumbovića.

Kaže kako je njegov branjenik uhićen.

– Ja sam do maloprije bio u kući g. Dumbovića gdje se vrši pretraga. On je službeno uhićen, danas će vjerojatno biti zadržan u PU Sisak, a sutra će najvjerojatnije biti prepraćen u prostorije USKOK-a u Zagrebu i ja sutra očekujem njegovo saslušanje u USKOK-u, dodao je.

Sumnja se, neslužbeno se doznaje, o tvrtki Titan Commerce i navodnom pogodovanju gradskim tvrtkama u vrijeme dok je Darinko Dumbović bio gradonačelnik, a sin vlasnik tvrtke, piše HRT.

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X