stipendijenaslov

Otvoren natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Petrinje u akademskoj godini 2022./2023.

PETRINJA – Odbor za dodjelu stipendija raspisao je i objavio natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Grada Petrinje u akademskoj godini 2022./2023.

Riječ je o ukupno 45 stipendija, u iznosu od 700 kn mjesečno. Stipendija se dodjeljuje za razdoblje od 12 mjeseci, dakle samo za jednu akademsku godinu.

Pravo na stipendiju i druge oblike potpore mogu ostvariti redoviti studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem u Gradu Petrinji, a nisu stariji od 26 godina te studenti koji su upisani na preddiplomski i diplomski sveučilišni/stručni studij ili integrirani prediplomski i diplomski sveučilišni studij u Republici Hrvatskoj.

Zahtjev za dodjelu stipendije podnosi se na propisanom PRIJAVNOM OBRASCU kojeg možete podići na porti Gradske uprave, privremeno smještene u Ulici braće Hanžek 19 ili na internetskim stranicama Grada Petrinje www.petrinja.hr.

Prijave na natječaj s traženom dokumentacijom (koja ne smije biti starija od 3 mjeseca) treba dostaviti na adresu: GRAD PETRINJA, ODBOR ZA DODJELU STIPENDIJA, Ulica braće Hanžek 19, 44 250 Petrinja, u zatvorenim omotnicama s naznakom „NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA – NE OTVARATI!“

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave ovog natječaja, do 20. listopada.

Više o natječaju na poveznici ispod:

https://petrinja.hr/download/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-studentima-s-podrucja-grada-petrinje-u-akademskoj-godini-2022-2023/

 

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X