Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
maskeuniverzalna

Ove nedjelje brojimo devet novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo devet novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o četiri osobe s područja Novske, po dvije osobe s područja Siska i Petrinje te jednoj osobi s područja Popovače.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 239 slučajeva zaraze koronavirusom, dok se navedenim virusom do sada zarazilo 9 807 osoba, a od posljedica zaraze preminulo je 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X