Izbornik
tia-n

Petrinjka Tia Škrljac državna prvakinja

SISAK/PETRINJA – Baviti se sportom koji nije u fokusu javnosti i pri tome postizati odlične rezultate nije jednostavno.

Biti suočen s nedostatkom natjecanja zbog pandemije poteškoća je koju talentiran i uspješan sportaš mora prevladati. Na kraju, tko hoće nađe način, tko neće nađe izliku.
Svoj način našla je i mlada Petrinjka Tia Škrljac, članica Karate kluba „Tigar“ Sisak. Trenirajući i na otvorenom i u zatvorenom dočekala je nova natjecanja. Rad, zalaganje, odricanje i trud pokazali su se kao dobitna kombinacija za postizanje izvrsnih rezultata. Nakon fantastičnog nastupa na Grand Prix Croatia, gdje je nanizala nekoliko hvalevrijednih pobjeda protiv jakih protivnica, među kojima i aktualne nositeljice europske titule u kategoriji mlađih seniorki do 68 kg, uslijedila je kruna u ovom dijelu natjecateljske sezone.

Na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i U-21 održanom u Samoboru, Tia se okrunila titulom prvakinje u kategoriji mlađih seniorki do 68 kg. To je ujedno i prva zlatna ženska seniorska medalja za KK „Tigar“. Biti državnom prvakinjom je velika odgovornost, jer se time postaje uzor i primjer kako ostalim sportašima tako i svakom drugom građaninu.

Ovim rezultatima Tia je postala ponos grada, ponos svoga kluba i trenera Igora Lovrekovića koji je vodi na tom njenom sportskom putu. Neka i dalje bude ponos svome gradu, a njen grad će sigurno imati sluha za sve što je dobro, a to je svakako mlada Petrinjka TIA ŠKRLJAC!

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X