Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ladjarice3

Pobjednički pokal za Ženski vokalni sastav Lađarice Sisak

SISAK – Ženski vokalni sastav Lađarice iz Siska osvojio je prvu nagradu stručnog žirija na Festivalu ženskih vokalnih skupina ”Kad zapjevam ja i moja druga” održanom u Bocanjevcima kraj Belišća, u subotu 18. lipnja.

Osim sisačkih Lađarica, u natjecateljskom programu Festivala nastupili su ženski vokalni sastavi  ”Lira” (Vinkovci),  ”Erato” (Petrijanec), ”Zipka” (Novi Marof), ”Stridone” (Štrigova),  ”Mursella” (Petrijevci), ”Contesse” (Suhopolje) i ”Kušlec” (Kušlec).

Prema ocjenama stručnog žirija u sastavu Želimir Sušić, Vesna Svalina i Marijana Matijević, treće mjesto osvojio je sastav Stridone, a drugo mjesto članice Kušleca. Najboljima su proglašene sisačke Lađarice pod vodstvom prof. Marijane Ivšić Kolić koje su u Sisak ponijele pobjednički pokal, te odmah nastavile pripremama za još jedan veliki natjecateljski nastup: 23. srpnja sudjeluju na Kaštelanskom điru u Kaštel Kambelovcu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X