Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Pokušao ukrasti auto iz dvorišta ali je vozilom zapeo za zemljanu brinu

GORNJA GRAČENICA/ODRA – U dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj Gračenici s utorka na srijedu, 27./28.listopada, nepoznati počinitelj je ušao u otključano osobno vozilo kutinskih registracija 74-godišnjeg vlasnika, koje je pomoću ključa stavio u pogon i krenuo iz dvorišta. Tom prilikom je retrovizorom zapeo za stup i navezao se na zemljanu brinu s koje se vozilom više nije mogao pomaknuti. Nepoznati počinitelj je ugasio vozilo i ostavio ga na ulazu u dvorište.

Policijski službenici su jučer, 28.listopada oko 17 sati u mjestu Odra, zaustavili teretno vozilo kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 0,66 promila upravljao 38-godišnjak s područja Siska. Kako se radilo o ponavljaču prekršaja, uhićen je i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X