policijastopnaslov

Policija imala pune ruke posla sa alkoholiziranim vozačima

NOVSKA – Noćas, 24. prosinca oko 1 sat i 20 minuta, policijski službenici su u Novskoj u kontroli prometa zamijetili osobni automobil kutinskih registracija, kojim je upravljao 61-godišnji muškarac, bez upaljenih svjetala, a koji se unatoč svjetlosnim signalima na službenom vozilu nije zastavio, već je nastavio vožnju.

Nakon zaustavljanja, alkotestiranjem mu je utvrđeno 2,29 promila alkohola te je do otriježnjenja smješten u posebnu prostoriju policijske postaje. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog.

Tijekom ponedjeljka policije je u Glini zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija kojim je upravljao 50-godišnji muškarac iz Topuskog, pod utjecajem alkohola od 1,37 promila. Na području Donjih Kukuruzara policija je zaustavila osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 55-godišnjak iz Petrinje pod utjecajem alkohola od 1,93 promila. U večernjim satima policija je u Topuskom zaustavila automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 64-godišnjak s područja Samobora, pod utjecajem alkohola od 1,58 promila.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X