mato

Preminuo Mato Damjanović, tajnik UDVDR-a – Klub Mošćenica

MOŠĆENICA – Nakon teške bolesti, u 56. godini preminuo je Mato Damjanović, dugogodišnji tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Kluba Mošćenica.

Mato je rođen 12. srpnja 1964. godine u naselju Tolisa kod Orašja (BiH), dragovoljac je Domovinskog rata koji je proveo u pričuvnom sastavu Policije i 12. domobranskoj pukovniji Petrinja.

Nakon osnivanja Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Kluba Mošćenica gdje je od prvog dana obnašao ulogu tajnika bio je pokretač i realizator svih događanja u kojima je Udruga sudjelovala, bio je predvodnik i „zaštitni znak“ svih Biciklijada „Prvom crtom bojišnice u Mošćenici“, u ime Udruge sudionik i brojnih manifestacija u ostalim naseljima Grada Petrinje, neumorni radnik koji je uvijek bio tu.

Otišao je „dobri duh“ Mošćenice, više ništa neće biti isto, HVALA ti Mato.

Posljednji ispraćaj Mate Damjanovića bit će u utorak, 04. veljače, od 14 sati, na petrinjskom središnjem groblju sv. Benedikt.

Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X