Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijastopnaslov

Prometna u Kutini – pod utjecajem alkohola prošao kroz crveno, udario betonski rubnjak, a potom i u drugo vozilo

KUTINA – U subotu, 13. lipnja, oko 15.50 sati, u Zagrebačkoj ulici u Kutini dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Nesreću je izazvao 40-godišnjak iz Ivanske, koji je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila, upravljao osobnim vozilom bjelovarskih registracija. Prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu,on je uslijed neprilagođene brzine, kotačima udario u betonski rubnjak, naglo skrenuo u desno i udario u osobno vozilo kutinskih registracija, kojim je upravljao 20-godišnjak s područja Kutine. Od siline udarca vozilo kutinskih registracija je odbačeno van kolnika gdje je udarilo u prometni znak i potom se zaustavilo na zelenoj površini.

Ozlijeđeni 20-godišnji vozač i putnici iz drugog vozila su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su 20-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 23-godišnjem i 35-godišnjem putniku lakše. Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X