mošćenica

Prometna u Mošćenici, jedna osoba ozlijeđena

MOŠĆENICA – U petrinjskom prigradskom naselju Mošćenica, u ulici Ante Starčevića, ispred kućnog broja 1, jutros oko 9.15 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada se vozač osobnog automobila Renault Megane, sisačkih registracijskih oznaka, kretao iz pravca Siska prema Petrinji, te je vjerojatno na zavoju zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika došlo do zanošenja vozila koje je skrenulo u desnu stranu, udarilo u rubnjak i potom u živicu i drvo od kojeg se odbilo u odvodni kanal i završilo na krovu.

Vozač je u nesreći ostao neozlijeđen dok je njegova suputnica vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku gdje će joj biti utvrđena težina ozljeda.

Mjesto nesreće osiguravala su, uz jedno vozilo, tri djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje, dok su očevid i regulaciju prometa obavili djelatnici Policijske postaje Petrinja.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X