Izbornik
20200125_1005173P

Djeca uživala izrađujući scenografiju za priču Tri praščića

PETRINJA – U sklopu manifestacije kultura svima održana je radionica za djecu čiji je nositelj bilo Društvo Naša djeca Petrinja. U učionici Hrvatskog doma okupilo se osam malih Petrinjaca predškolske i školske dobi. Kako je radionica zamišljena otkrila nam je voditeljica Bajkaonice:

„Radi se o radionici koja je nastala u sklopu projekta Kultura svima i našeg dijela Planeta mašte. Radimo adaptaciju priče Tri praščića, danas radimo spoj bajkaonice i radionice.“

Radionicu za djecu vodio je akademski slikar Dean Zlovolić uz čiju pomoć su djeca izradila scenografiju za priču o Tri praščića. Na kraju ćemo dodati projekt „Kultura svima“ sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X